Valmentajat

Anna Virmajoki

Anna Virmajoki on toiminut valmentajana sekä kuntosaliohjaajana seitsämän vuoden ajan.
Valmennettavia on ollut perus kuntoilijoista aina fitness-lajeissa kisaaviin.

Tiimin kilpailijoita on useina vuosina ollut edustamassa Suomea maajoukkueessa.

Anna on kisannut itse IFBB liitossa amatöörinä sekä ammattilaisena:

  • 2 x suomen mestaruus 2010 ja 2012
  • Euroopan mestaruus 2012
  • Maailmanmestaruus 2012
  • IFBB Pro Nordic Cup voitto 2013
  • IFBB Pro EVLS Cup Prague toinen sija 2012 ja 2013
  • Bikini Olympia 2013
  • Arnold Bikini International 2013 ja 2014

Anna on treenitekniikoiden asiantuntija. Hänellä on lukuisia koulutuksia sekä sertifikaatteja mm. ravinnosta,  sekä personal trainingista. Anna on myös MindCoach-stressivalmentaja, raskausajan, sekä raskausajan jälkeiseksi valmennus spesialistiksi sekä uusimpana koulutuksen LPF (Low Pressure Fitness) kouluttaja.

Hän on käynyt myös arvostetun Ben Pakulskin Muscle Camp-sertifikaatin Tampassa.

Jos haluat työskennellä suoraan Annan kanssa, lähetä hakemus alla olevasta napista.

Tuomas Takalo

Tuomas on toiminut valmentajana yli kaksitoista vuotta.

Hän on entinen Sm-tason kehonrakentaja, paras sijoitus pronssia raskaassa sarjassa sekä Super Mass Cupin kulta.

Tuomas on treenitekniikoiden spesialisti, Mind Coach ja ihmiskehon kokonaisvaltainen asiantuntija.  Tuomas käyttää yhdessä Annan kanssa kehittämää Five Pillars of Human Performance- Valmennus metodia.

Koulutukset löytyy pääsääntöisesti ulkomailta, sertifikaatteja löytyy mm.ravinnosta, biomekaniikasta, biokemiasta sekä lukuisia muita ihmiskehon toimintaan liittyen.

Tuomas on myös käynyt arvostetun Ben Pakulskin Muscle Camp- sertifikaatin Tampassa.

Jos haluat työskennellä suoraan Tuomaksen kanssa, laita hakemus alla olevasta napista.

Marko Eloranta

Marko on toiminut personal trainerina seitsemän vuotta ja valmentanut fitness-urheilijoita viiden vuoden ajan. Nykyinen asiakaskunta koostuu pääosin fitness-urheilijoista ja sellaisiksi tähtäävistä. Fitness-urheilusta meriittilistalta valmentajana löytyy mm. kolme junioreiden Suomen mestaruutta, kahdeksan yleisen sarjan SM-mitalia ja kymmenen mitalisijaa muista kilpailuista. Markon valmennusfilosofian perustan muodostavat tutkittuun tietoon pohjaava vahva teoriaosaaminen sekä tuloskeskeinen käytännönkokemus. Valmentajana Marko on aidosti välittävä, analyyttinen ja uskoo vahvasti kahdensuuntaiseen kommunikaatioon valmentajan ja urheilijan välillä.

Rosa Avila

Olen Rosa Avila 20v personal trainer . Opiskelen Vierumäen urheiluopistolla ja valmistun pian liikutaneuvojaksi ja Persolnal Traineriksi . Osaamisalueisiini kuuluu tekniikkatreenit, intensiiviset kovat treenit sekä ravinto-ohjelmat. Kilpailen itse myös bikini fitneksessä ja sijoituin  ensimäisissä kisoissa pronssille naisten yleisestä sarjasta, sekä junioreista.

Valmentajana olen helposti lähestyttävä ja tulen erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen.
Olen positiivinen, luotettava ja kuuntelen asiakasta.

Rosa Paloperä

Mun nimi on Rosa Paloperä.

Olen itse urheillut ja kilpaillut käytännössä koko ikäni (7 vuotiaasta asti) ja fitneksen parissa viimeiset kaksi vuotta. Saldona niistä on 2 x yleisen sarjan SM-hopeaa, juniori sarjasta kultaa ja hopeaa. Olen ollut myös MM-kisoissa, jossa sijoituin kahdeksanneksi.
 
Tämä laji on ollut minulle pitkään erittäin tärkeä ja mahtavaa päästä nyt myös ”toiselle” puolelle pöytää hommiin!
 
Luonteeltani olen mukava, rehellinen, määrätietoinen ja suht rempseä tapaus ja uskon, että se tulee näkymään minussa myös valmentajana.
 
Olen super innostunut ja motivoitunut saamaan sulle tulosta!

Haluatko kuulla lisää, ota rohkeasti yhteyttä!

Jasmin Sarin

Hei!

Minun nimeni on Jasmin, ja olen koulutukseltani auktorisoitu personal trainer ja ravintovalmentaja, sekä farmaseutti. Lisäksi olen opiskellut liikuntaravitsemusta yliopistossa.

Olen valmentanut monenlaisia asiakkaita elämäntapamuuttujista eri lajien urheilijoihin vuodesta 2017 lähtien. Minulla on myös itselläni monipuolinen urheilutausta, johon kuuluu kuntosaliharjoittelun lisäksi mm. kestävyysjuoksua ja astangajoogaa. Olen harrastanut fitness- urheilua viiimeiset neljä vuotta ja kilpaillut body fitneksessä kaksi kertaa. 

Valmentajana vahvuuksiini kuuluu lihaskasvu, rasvanpoltto ja liikkuvuusharjoittelu. Farmaseuttina osaan myös ottaa huomioon mahdollisten sairauksien ja lääkitysten vaikutukset harjoitteluun ja ravitsemukseen.

Olen valmentajana helposti lähestyttävä, positiivinen ja kannustava, mutta samalla tarkka ja vaativa, joten treenaaminen kanssani on taatusti tehokasta ja turvallista. Haluan saada jokaiselle asiakkaalleni parhaan mahdollisen tuloksen. Minulle on myös tärkeää, että asiakkaani voi hyvin koko matkan ajan kohti tavoitettaan.

 

 

Anastasia Markolainen

Hei!

Olen Anastasia, auktorisoitu Personal Trainer sekä ravintovalmentaja. Minun kanssani on hauskaa ja rankkaa treenata, pistän sinut mukavuusalueen ulkopuolelle, haastan ja kehitän sinut eteenpäin. Opit uusia asioita itsestäsi ja treeneistäsi.

Oli sinun tavoitteesi painonpudotus, voimannosto tai mikä tahansa, meitsi hoitaa!

Nykyään olen fitness urheilija, ja kisadebyyttini on syksyllä 2022.

Shopping Cart