Ole paras versio sinusta! PRO LEVEL TRAINING Lue lisää

Me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi, olipa se mikä tahansa!

Haluatko polttaa rasvaa, rakentaa lihasmassaa tai voida yleisesti paremmin? Tai oletko miettinyt kisaamista fysiikkalajeissa?

Mikä ikinä tavoitteesi onkin, meillä on siihen varmasti Sinulle sopiva valmennus. 

Vuosien kokemus, tutkittuun tietoon perustuva valmennus sekä jatkuva koulutus takaavat sinulle tuloksia, joista olet vain haaveillut!

Lataa ilmaiset oppaat

Henkilökohtainen valmennus sekä muut palvelut

Onko tavoitteesi rasvanpoltto tai fysiikkalajeissa kisaaminen?  Haluatko enemmän lihasta, tai oppia, miten tulee treenata optimaalisesti? Tutkittuun tietoon sekä kokemukseen perustuvat valmennukset sinulle, joka haluat tulosta ja päästä tavoitteeseen. Pro Levelin ammattivalmentajat pitävät siitä huolta, että saat tulosta ja pääset tavoitteeseesi!

Online valmennukset sekä valmisohjelmat

Tee tulosta mistä päin suomea tai maailmaa tahansa! Pro Levelin täysin poikkeuksellinen, halutessasi kuukausittain jatkuva online valmennus on ammattivalmentaja IFBB PRO Anna Virmajoen sekä Tuomas Takalon suunnittelema. Sivuilta löydät myös suositut valmistreeniohjelmat, mitkä on testattu sadoilla treenaajilla! 

Tervetuloa mukaan!

The Pro Level Method

Haluatko työskennellä Annan tai Tuomaksen kanssa? Yhteensä 25-vuotta valmennuskokemusta, satoja tyytyväisiä valmennettavia sekä jatkuva kouluttautuminen takaavat, että tulet olemaan paras versio itsestäsi.

Heidän kehittämä metodi vie tekemisen täysin uudelle tasolle. Täältä pääset hakemaan valmennukseen mukaan!

Shopping Cart