Koulutuksilla, sertifikaateilla tai tiedolla ei ole merkitystä jos niitä ei osaa laittaa käytäntöön. Eikä myöskään pitkällä kokemuksella, jos itseään ei kehitä eikä valmentaja osaa huomioida yksilöllisiä eroja mm. eri ihmisten fysiikoissa.

Meidän valmentajamme kouluttautuvat jatkuvasti, jotta pystyisimme tarjoamaan parasta mahdollista valmennusta sinulle, myös käytännössä.

Meidän mielestämme kouluttautuminen, tieto ja käytäntö on kaiken perusta.  Oikeat treenitekniikat, treeniohjelmien suunnittelu, ravinnon ja lisäravinteiden optimointi sekä henkinen hyvinvointi muodostavat kokonaisuuden.

Tavoitteeseen pääseminen on muutakin kuin treenaamista ja terveellisesti syömistä. Se vaatii myös suunnitelman, valmentajan tuen sekä taidon mennä eteenpäin esteistä huolimatta.

Me olemme tehneet vuosia töitä ja kouluttautuneet paljon. Valmentajamme osaavat etsiä juuri sinulle sekä sinun rakenteellesi sopivat liikkeet sekä myös poistavat kaiken turhan tekemisen mikä ei sovi kehollesi.

Olet voinut saada itseksesi tai aikaisemmin jo tuloksia. Meidän kanssa tulet saamaan niitä vielä enemmän!


Notice: Undefined variable: kriesi_at_backlink in /home/u685857934/public_html/wp-content/themes/enfold/footer.php on line 182
© Copyright - ProLevel